DEALERIMPORT.nl

BPM

Wat is BPM :
Bpm is de belasting van personenauto’s en motorrijwielen. Hoeveel BPM u moet afdragen, verschilt per voertuig. De hoogte van de BPM is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid co2 uitstoot, leeftijd , kilometerstand, uitvoering van het voertuig en de aanwezige optie’s en accessoires. Ook kan de staat waarin de auto zich bevindt een sterk bepalende factor zijn.

 

BPM aangifte :
Voordat u bpm-aangifte kunt doen, moet u de personenauto, bestelauto of motor laten identificeren of keuren bij een RDW-keuringsstation. Na deze identificatie of keuring ontvangt u een ‘Formulier t.b.v. bpm-aangifte’. De aangifte BPM zal na keuring van de RDW moeten gebeuren om een kenteken te kunnen krijgen voor uw auto.

 

Hoe kunnen wij u hiermee van dienst zijn :
Wij gebruiken hetzelfde BPM berekeningssysteem als de belastingdienst. Door gebruik te maken van hetzelfde systeem kunnen wij 100% acceptatie van de belastingdienst garanderen.
Ons BPM berekeningssysteem maakt het mogelijk om de meest voordelige BPM berekening te maken binnen de richtlijnen die de belastingdienst stelt.
De BPM aangifte zal volledig ingevuld en met bijlagen aan uw worden geleverd.

Vrijblijvend advies,neem gerust contact op.

Locatie

Industriepark Vliedberg 1P
5251 RG Vlijmen

Telefoon

+31(6)22530230 - Fasil van den Hazel
+31(6)52635392 - Ronald Crielaard

Social media

Copyright ©  2015 - 2024. All Rights Reserved. Design door Scorpion Computers & Software.